vrijdag 27 april 2012

Oh jee..

Ik heb vakantie, maar nog niet in mijn hoofd. Ik moet nog zo veel doen vandaag dat ik niet weet waar ik begin. Ik heb al met moeders gebeld, schrijf nu nog even een berichtje, allemaal om het onvermijdelijke moment uit te stellen waarop ik toch echt aan de slag moet en spullen moet pakken en opruimen. Het huis is een puinhoop, een paar wassen om weg te vouwen, een bed te verschonen etc, waar moet ik beginnen? Waarschijnlijk maar gewoon bij het begin, waar dat dan ook moge zijn.....
Ik heb van de week nog een paar klossen met zpagetti-achtige meuk gekocht bij het Kruidvat. Weet nog niet wat ik er van ga maken, maar het was een goede aanbieding.

Gisteren even bij de handwerkwinkel Schouten geweest, hier in Hoorn, die ook alle wol en katoen van Drops verkopen; wat een heerlijke verrukking daar in de winkel! Heb ook nog 2 bolletjes schitterende glanskatoen gescoord. Dit moet natuurlijk allemaal mee (behalve de zpagetti dan..)
En hier dan even een foto van mijn handwerkspullen ,die mee moeten. (Sander krijgt een rolling als hij het ziet.........)
Nu is het natuurlijk pure tijdsverspilling om foto's te maken en hier te posten, en dat juist nu ik het druk heb. Nou ja, ook ik ben niet altijd de handigste en/of de verstandigste, zullen we maar zeggen.
Maar ik heb er wel veel zin in! Evenals de meisjes, die al spullen hebben klaar liggen en lijstjes hebben gemaakt. Dat is zo grappig, Annabel maakt altijd lijstjes van dingen die ze wil doen of mee wil nemen. Haar oma heeft dit ook. Dan is het zo leuk om dingen af te strepen en dat motiveert enorm. Dit snap ik ergens wel natuurlijk, maar ik denk dan van de andere kant; als je de tijd waarin je het lijstje had gemaakt, had gebruikt om je spullen te pakken was je al lang klaar geweest, haha! Nu is het lijstje af, maar moet de rest nog... Ach, wie ben ik om haar pret en haar gevoel van organistatie en orde (die mijn kind niet zo veel heeft, maar het komt wel.) te ontnemen?
Nu drink ik nog een slok koffie en ga dan beginnen. Echt waar...... Tenzij er iemand belt, ik zelf echt nog even mijn bolletje wol moet opmaken of er iets anders zeer belangrijks op mijn pad komt........ Maar anders begin ik echt, zo meteen, echt......... zodra de koffie op is.... ben al bijna boven.......
In ieder geval fijne vakantie gewenst allemaal en een leuke gezellige koninginnedag!

1 opmerking:

  1. Fijne vakantie!

    Ik vond vandaag dit blog (gewoon via Google) en ik vind dat je heel leuke dingen maakt en schrijft. De sprei die je aan het haken bent: ♥

    Groetjes
    Miriam

    BeantwoordenVerwijderen