vrijdag 9 maart 2012

Sling when you're winning....

Iemand zei al ' sing when you're winning'  maar wij zeggen 'sling when you're winning'.
Annabel ging waveboarden en viel er af. Niets bijzonders denk je dan, maar Annie is Annie, ze is morgen jarig en oma en opa zijn er, dus uiteraard gebeurt er dan weer wat.
Alles wat haar gebeurt gebeurt in bijzijn van oma en opa en meestal op verjaardagen is ze ziek. Zo ook vandaag, na de val had ze pijn in de arm, veel pijn in de arm, misselijkmakende pijn in haar arm, lijkbleek-makende pijn in de arm. Dus toch maar even de huisarts gebeld en doorgestuurd voor een foto. Een supcapitale humerusfractuur is dan de diagnose.
of simpelweg gezegd, haar bovenarm is gebroken, vlak onder de kop van het bot. Gelukkig een nette breuk dus geen operatie, gips is ook niet mogelijk op die plek dus ze heeft nu een sling om die ze dag en nacht om moet houden en dan moet het vanzelf genezen. Mijn kind die een paar keer haar verhaal moest vertellen en ontpopt tot een enorm oud wijf, haha! Ellenlange verhalen tot in de details verteld, met als sluitstuk dat ze de verpleegkundige op de EHBO vertelde dat ze enorme operatievrees heeft. (Euh, 1 keer neusamandelen opereren waarbij je 's middags weer op je fiets zit is toch niet traumatiserend?) Prachtig, ze had ook bedacht dat ze op school wel mag computeren nu ipv schrijven. Ook al is haar linkerarm aangedaan en is ze rechtshandig, Bel zou Bel niet zijn als ze niet de voordelen er van ziet! Ik denk niet dat juf er in trapt maar bij Bel weet je het maar nooit, die kan kletsen als brugman!
Even kijken hoe we haar vanavond in haar bed krijgen, ze heeft een hoogslaper maar anders gooien we het matras maar op de grond. Dat was weer een paar fijne uren in het ziekenhuis, ben gesloopt nu maar morgen vieren we fijn haar verjaardag. Komen we ook mooi onder het gourmetten uit haha! Zullen papa en opa niet erg vinden, maar dat is niet handig met 1 hand.
Gelukkig was het paardrijden voor komende weken afgezegd ivm het rhinovirus, dus dat mist ze niet. Dat dan weer wel.......

Geen opmerkingen:

Een reactie posten