dinsdag 4 juni 2013

Ik ben er nog hoor!

Ook al zou je dat niet zeggen hier op dit blog. Op het moment zijn het (nog steeds) megadrukke weken. Het komt er eigenlijk op neer dat we zo goed lopen dat we nauwelijks aan de webshop toekomen om deze te vullen en af te maken, omdat we zo veel orders krijgen haha! We haken ons volledig 3 slagen in de rondte, maar wat is het leuk om te doen!
Ondertussen ben ik heerlijk 5 dagen in Spanje geweest met 2 vriendinnen, is onze Julia 5 geworden en die moest trakteren, een feest geven, noem maar op. Mijn ouders zijn geweest, (wat weer heerlijk was), Sander is nu in Spanje en komt vannacht weer thuis, de kinderen zijn druk met van alles en nog wat qua sporten/clubjes etc. Het zal heerlijk zijn als het over 5 weken vakantie is! Maar ik hoor dit van iedereen hoor, ik ben niet de enige die het druk heeft. Dat heb je met een gezin, een baan en een veel te leuke, tijdopslurpende hobby. Maar ik denk niet dat ik het anders zou willen. Het vergt best veel, maar het geeft ook weer veel energie. Het is heerlijk om het enthousiasme van mensen te zien, die een bestelling ontvangen. En het is zo leuk om de betalingen te ontvangen. Nee, we kunnen er natuurlijk nooit van leven, haha, maar dat is ook zeker de bedoeling niet. Maar we kunnen er wel een boel leuke materialen voor kopen om weer nieuwe dingen te maken en te proberen. Ik verbaas me over mijn eigen handigheid om patronen aan te passen, dingen te verzinnen en zelf patronen uit te schrijven. Dit is zo leuk om te doen, zeker nu ik er een echt goed doel voor heb. Inmiddels hebben we ook al een behoorlijk aantal (zelfontworpen) patronen liggen. Leuk! Wie weet wat we daar in de toekomst mee kunnen doen? En ik leer zo veel bij, wordt steeds beter, ik geniet intens ervan!
Ach, we zien wel waar het schip strandt in de toekomst, niet waar?
 Mijn zelf ontworpen rokjes. We kunnen ze in alle maten en kleuren maken.

 Haarbanden, met haarspeldjes. (Heel simpel, maar hier is heel veel interesse in.)
Mobielhoesjes, in alle kleuren en maten te maken. Ook hier is veel animo voor!

En dit zijn nog maar even een paar kleine dingetjes hoor. Er is veel vraag naar tassen, ben nu met een poncho bezig, heb een order voor zo'n rokje, pannenlappen, ga maar door. Haha, ik ben voorlopig wel bezig!

Tot dusver even het nieuws over 'Met dubbele draad'. (zo heten we inderdaad!)

Julia is 2 weken gelden naar de kapper geweest en heef thaar lange haar af laten knippen. Deze lange vlecht is opgestuurd naar Kika, zodat een ziek kindje een mooie pruik kan krijgen van Julia's haar. Dit vond ze zelf zo mooi en zo'n bijzonder idee! Wij ook! Nog geen 5 en je laat je haar knippen voor Kika! Ik vind het super!
En daarbij, het bobje dat ze nu heeft staat haar echt meer dan geweldig! Wat leuk!
 Julia met bobje, met verjaardagstaart.
 Heel blij met de gekregen zonnebril. Ze was ook heel blij met de step en de eigen kindertablet, die ze kreeg! (Ik weet het, principieel is het eigenlijk een te groot cadeau, maar het mes snijdt aan 2 kanten; nu blijft ze tenminste van de mijne af haha! En we wisten echt niets anders te verzinnen..)

Het waren drukke maar heerlijke weken. Ik zal blij zijn als Sander vanavond weer thuis is en we weer compleet zijn. Ondertussen buffelen we met zijn allen nog een paar weken door, ik haak ook lekker door en dan hoop ik jullie snel weer te spreken. Ik zal nu niet zo lang meer wachten met wat van me te laten horen!

1 opmerking: