donderdag 9 mei 2013

Zo druk....

Tjonge jonge, dat werd weer even tijd, dat ik weer een berichtje plaats. We zijn razenddruk met onze webwinkel, alles hiervoor regelen en ondertussen menige opdracht maken.
De kinderen hebben al bijna 2 weken meivakantie. Ze zijn heerlijk een week in Limburg geweest. Wat hebben ze het daar heerlijk gehad! Ik ben vorige week vrijdag achter ze aan gegaan. (Na een klein drama met onze Jojo, die ineens verdwenen was, maar dankzij lieve vinders en stichting Amivedi en het dierenasiel hier, was ze zaterdag weer terug! Oh godzijdank..)
We hebben in Limburg heerlijk gefietst door de bossen. Het is daar zo mooi, zo ontzettend mooi! Hier in Noord-Holland hebben we alleen maar lege kale vlakte en altijd wind. We hebben daar door de mooiste dorpjes en prachtigste stukken bos gereden, met meertjes, rivieren, heuvels, vogelgebieden, noem maar op. Het was zo heerlijk dat we dat zondag weer gedaan hebben. De meiden hebben er zo van genoten, net als wij!
Dinsdagavond zijn we weer naar huis gegaan, naar Sander en de poezen. Ook dat was weer fijn.
Vanmiddag hebben we heerlijk in de tuin gewerkt. We hebben maar een heel klein tuintje en hij is na de grote renovatie heel makkelijk in het onderhoud nu, dus het was zo gedaan. Lekker, laat het mooie weer maar komen!
Een paar nieuwe plantjes, een beetje nieuwe tuinaarde, even vegen en wat knapt het dan op!


Langzaamaan komt alles nu in bloei! En ineens is alles dan zo mooi groen! Heerlijk he. We hebben afgelopen weekend ook zulk heerlijk weer gehad in Limburg. De meiden hebben gefietst in topjes en korte broek. Zij kunnen dat nog, haha, ik hield het maar bij een shirt met korte mouwen, op een lange broek. Maar hoe dan ook, het was verrukkelijk om na zo'n lange winter weer heerlijk naar buiten te kunnen, zonder kou en jas.
En volgende week ga ik weer 5 dagen naar Spanje, met vriendinnen. Ook daar heb ik zo'n zin in! Logistiek gezien niet zo handig hier thuis, met schoolkamp en schoolreisje van kinderen, maar goed, dat regelt Sander gelukkig.
Verder zijn we druk met 'metdubbeledraad' , onze shop. Hij is nog niet in de lucht, maar we hebben al veel opdrachten van moeders van school en andere bekenden. We haken ons volledig suf, Cindy en ik. Maar wel erg leuk om te doen! En de reacties zijn tot nu toe heel positief!
Dus gauw weer aan de haak.Dit is nog maar een kleine greep uit de collectie. Er volgt nog veel meer; slingers, rokje, en nog veel en veel meer vaasjes en potjes. (vooral die zijn erg in trek!).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten