maandag 2 januari 2012

Nog even een oud-en-nieuw-impressie

Nog even om het af te leren, wat fotootjes van oud-en-nieuw.
Julia in haar nopjes met aap, kroontje op, in pyama en met een sterretje.
Overigens hielp het wel dat ze tot 3 uur wakker was; ze werd zondag pas om 11 uur wakker, en haar zussen ook! Ha! Jaren van enige (lichte) slaapellende worden nu goedgemaakt!

ook als je bijna 11 bent zijn sterretjes nog leuk. En knalerwten en trektouwtjes die knallen....

Het eten was weer meer dan verrukkelijk! Allerlei lekkere hapjes, van garnalencocktails tot sauzijnenbroodjes, vers gebakken brood van Sander, taarten van mij en de geweldige gastvrijheid van Ies en Thijs, en het fijne gezelschap van alle anderen.
(Overigens heerlijke chocoladetaarten die blijkbaar de eigenschap hebben van onze chocolademousse; 1 klein stukje en de rest van de avond at bijna niemand meer iets.... Overheerlijk, maar meer dan maagvullend.....)
Overigens waren er ook grote liefhebbers van de mascarpone met fruit taart..... Ik noem geen namen....
(Wel een groot compliment toch? Maar, het waren niet mijn recepten, maar van Jamie Oliver, dus ik kan niet geheel met de eer strijken natuurlijk!)


En de kinderen aten heerlijk broodjes knakworst, en van ons het buffet natuurlijk!
Onze lieve vriendin MariĆ«n moest werken deze nacht, maar gelukkig waren Maurice en de kinders er wel, maar het was toch niet hetzelfde zonder onze lieve tante Meu. Volgende keer moet ze er weer bij zijn hoor!

Zo, nu beginnen we aan een nieuw jaar, heb vandaag al een enorme troepkast uitgemest, morgen de rest, dus het schiet weer op.
Heb ook weer wat ideetjes op handwerkgebied, en nog wat onaffe projectjes, dus daar later meer over.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten