maandag 9 september 2013

Lekker bezig.

Na vorige week, weer een uitvaart gehad hebbende, en daarna een gezellige dag in Tiel bij broer en schone zus, zijn we lekker druk bezig geweest hier. Sander had beloofd een soort sidetable voor achter de bank te maken. Dit had ik gezien op Pinterest en je kunt dan simpel wat leuks en gezelligs achter de bank zetten. Staat leuk. Met een biertje op zei hij dat hij dit woensdag voor me zou maken. Ik nam het niet zo serieus, maar toen ik woensdag van mijn werk kwam had hij hem af! Dat was nog eens een verrassing! Uiteraard moest dit ding toen nog geverfd worden en verven hier in huis is altijd een beetje mijn taak, min of meer. Nu had hij er allemaal extra vakjes en planken bij gemaakt. Heel veel, heel handig maar ook dat moest allemaal geverfd worden! Dat was even balen! Maar eenmaal aan de verf, midden in de woonkamer, (3 dagen met zijn vijven inclusief kat tussen allerlei geverfde delen door manouvreren valt niet mee!) ben ik nu wel blij met al die vakjes. Maar wat een werk! Inmiddels is het klaar. Vanochtend alles op zijn plek gezet.
En zie hier het resultaat!

 Leuk, verven achter je nieuwe bank.
 En een deel midden in de kamer.
 Dit is dan het resultaat. Er mogen nog wat frunnikjes bij en zo, maar dat komt nog wel.
Zie links onder de handige vakjes. Waarvoor weet ik nog niet maar de ervaring leert dat het zich vanzelf, sneller dan je hoopt, opvult met het een of ander.

Verder ben ik vorige week bezig geweest met het haken van armbandjes. Erg leuk om te doen. Voor Julia met bloempjes.

 
 
Nora vond dit ook wel leuk, maar dan met schedeltjes. Volgens Sander kon ik dit ook wel maken. En dan kan ik me niet laten kennen en heb dus een miniscuul schedeltje bedacht en daarvan ook een armbandje gemaakt.


 
Ik heb een rokje gemaakt enkele weken geleden, voor de dochter van een arts waarmee ik werk.
Dit rokje werd ook weer zeer enthousiast ontvangen. Leuk is dat!
 
Lekkere felle kleuren! Het blijft zo leuk om te maken, die rokjes. Al die kleurtjes en verschillende steken. Heerlijk!
 
En binnenkort geven we onze eerste workshops. Ook spannend! Nu bezig om het een en ander op papier te zetten en er vorm aan te geven.
 
En vrijdag 20 september volg ik zelf een masterclass, bij Echtstudio in Alphen a/d Rijn.
Van Mabel Pelgrom. Deze dame maakt de mooiste kreaties van haakwerk. Een beetje mexicaans-achtig, met allerlei kleuren ingehaakt. Nu is dit een techniek die ik nog niet zo onder de knie heb dus ik vind het wel heel leuk om daar wat meer over te leren. Ik ben benieuwd! En heb er erg veel zin in.
 
Dus drukdrukdruk komende weken, maar ook allemaal weer erg leuke dingen. Komend weekend gaan we naar Tiel, naar Appelpop weer. Het is weer tijd voor fruitcorso! Gezellig hoor. Over een paar weken naar Roermond, dan is mijn mamsje jarig. Tussendoor nog veel feestjes en Nora's eerste badminton-competitie-wedstrijd. Zoals ik al zei; drukdrukkruk. Maar leuk!
Nu weer gauw verder haken! Het volgende projectje wacht alweer! Hierover snel meer!
(Oh, dit wordt ook weer zo leuk.....)
 
 
 
Geen opmerkingen:

Een reactie posten