donderdag 10 mei 2012

Annabel's feestje.

Annabel vierde gisteren, samen met haar vriendin Sanne hun verjaardagspartijtje. Ze gingen zwemmen. We hadden ze eerst gevraagd wat ze wilden; taart of cake (echt cakejes versieren is misschien wat kinderlijk als je 11 bent). Ze wilden wel graag appeltaart met slagroom. Evengoed hadden we nog cake erbij gekocht voor wie geen appeltaart lust. ('wie lust er nou geen appeltaart met slagroom' vroegen ze zich nog af)
Aan het eind van de rit aten alle kinderen cake met slagroom (nog net niet met smikkeltjes) en was er dus een hele appeltaart over! Lekker dan weer! Maar goed, de meiden hebben het enorm leuk gehad en zich ontpopt tot voorbeeldige gastvrouwen die al hun vriendinnen in de gaten hielden, vermaakten en er voor zorgden. Echt waar, 11 jaar input qua opvoeding, maar eindelijk werpt het toch vruchten af!
Erg grappig overigens dat de dames keurig om 17.15 uur uit het bad gingen (had ik echt niet verwacht!) maar dat ze er vervolgens 25 minuten over hebben gedaan om zich aan te kleden. Achteraf niet zo gek toen iedereen met geföhnde haren en mascara naar buiten kwam. 1 dame had mascara mee, tja je bent 11 of niet, en iedereen heeft dit op zijn ogen gesmeerd. ('heb ik zwart onder mijn ogen' 'zit mijn mascara nog goed?'). Normaal mag mijn schat dit nog niet, dus die nam het ervan! Geef ze ongelijk...
Het stond haar wel mooi, moet ik eerlijk zeggen, ze heeft prachtige dikke wimpers die zo nog meer opvallen, bij die knalblauwe ogen.
Annabel en Sanne mochten na het eten ijsjes maken voor iedereen, met smikkeltjes, (door Julia verzonnen woord voor versiersels/strooisels, maar het woord omschrijft precies wat het is, smikkeltjes). Kortom, het was een mooi feestje, de meiden kregen vele leuke kadootjes, inclusief nagellak, gezichtsmaskertjes en Da-bonnen, maar ook paardespullen, geld etc. Het was een topmiddag.

Na het eten bij het zwembad hebben we alle dames thuisgebracht met de fiets (fijn als zo'n 11-jarige smurf echt de kortste weg weet naar haar huis, en ons de hele wijk 2 keer heeft doorgestuurd, terwijl achteraf mijn weg ons inderdaad 20 minuten fietsen had gescheeld, maar goed, het was lekker weer, de zon scheen, de meiden waren erg gezellig...).
Op naar Spanje volgende week en daarna Julia's verjaardag..... Moet nog even ruim 30 traktaties maken voor volgende week.....

Geen opmerkingen:

Een reactie posten