zondag 8 januari 2012

Rustig weekend...

Dat hadden we; geen afspraken, geen plannen en ik weet niet hoe het mogelijk is, maar uiteindelijk beland je dan toch in een of andere klus, die altijd groter is dan in eerste instantie ingeschat, en altijd meerdere klussen tot gevolg heeft.
We zouden een boekenkast van Annabels kamer naar zolder doen, in het washok. Uiteraard was het wel handig om daar dan eerst nieuw zeil te leggen. Dan moet dat hok leeg, waar heel veel troep lag, de wasmachine en de droger moeten van hun plek etc. Je voelt hem al, we zijn een dag bezig geweest. Maar het zeil ligt, de boekenkast staat, alles is uitgezocht en opgeruimd en de printer staat keurig op een tafeltje in de hoek. Het tafeltje hebben we van het zoldertje geplukt; was ooit onze eerste salontafel, door mijn paps gemaakt. Lees; een vierkant stuk grenen met 4 poten eronder, maar ziet er nog super uit en is oersterk. (bomvrij noemt paps dat..)
We vonden het laatst, toen we het zoldertje uitmestten echt te zonde om weg te doen want je wist maar nooit, en dan een paar weken later kun je het gebruiken!
We hadden eerst op zolder een foeilelijk zwart kastje staan, met berkenfineer deurtjes. Deze zouden we eigenlijk weg doen, maar ik kreeg van de week 's nachts een ingeving, (soms doe je wel eens andere dingen dan slapen, zoals wakker liggen of zo..) om dit kastje met plakfolie te pimpen, andere greepjes er op en klaar. Hartstikke leuk kastje voor een tienerkamer.
Recyclen heet dat, kost slechts 5 euro aan plakfolie, de greepjes hadden we nog want die zijn van onze oude keukenkastjes, een beetje zweet en relatiestress (samen folie erop plakken kost wat moeite, maar in je eentje red je het niet..) maar dan heb je toch wat! (En het scheelt een ritje naar het stort..)

Hier de foto's van ervoor:


En dan erna:

Annabel was er erg blij mee.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten