maandag 18 april 2011

zpagetti zelf maken

T-shirt yarn wordt het ook wel genoemd; (ipv zpagetti). Dan moet het dus gemaakt zijn van t-shirt, neem ik aan? Zag op youtube een filmpje van hoe je een t-shirt (spiraalsgewijs) verknipt. Dat moet ik dan dus ook proberen he. Dus op zoek in man zijn kast (lekkere grote lappen zijn dat) en warempel, daar vond ik een overdaad aan t-shirts! Ik heb me erg in moeten houden om alleen de oude te pakken. Toen bleek ik ergens onderin de kast nog een stapel shirts te hebben die liggen te wachten tot we gaan klussen. (dus al jaren liggen ze daar, want als ik daadwerkelijk klus of verf kan ik ze nooit vinden uiteraard!) Dus dankzij mijn lieve vader en zijn werk, heb ik een stapel promotieshirts liggen, en dus al enkele verknipt. (niet allemaal want ik heb er uiteraard nog nodig voor klussen en verven haha). Hier het resultaat; met dank aan Stichting Arbouw voor mijn goedkope zpagetti...

trouwens, nauwelijks van het echt te onderscheiden!
(na 6 mutsjes in een week, en nog 2 of 3 in bestelling, moet ik straks wel even wat anders doen tijdens de paas!) Mutsjes staan even stop want mijn wit is op, en morgen is mijn winkeltje pas weer open... balen!
maar daarna lekker iets doen met de shirts! allen al het idee is toch geweldig? van recyclen en zo? Heb mijn vader gevraagd vooral geen oude shirts weg te gooien voorlopig haha!